Reklamationer


Skulle din vara under några omständigheter vara felaktigt eller skadat ber vi dig omgående kontakta oss. Om du upptäcker att varorna är transportskadade när du mottar dem skall du omedelbart anmäla detta till Posten eller utlämningsstället. Kontakta oss vid eventuella frågor.

Skulle Din beställda storlek bli fel åtgärdar vi detta kostnadsfritt, såvida Ni mätt korrekt och det är en mindre justering det handlar om. Du står då endast för frakten till oss, vi står för returportot tillbaka till dig. Skulle storleken blivit felaktigt mätt och vara mer än en halv storlek fel, blir det en mindre omarbetskostnad beroende på material.

Returrätt gäller dock inte om ni specialdesignat smycken eller begärt en ändring på någon befintlig produkt i vår webshop. Det gäller ej heller för diamanter eller diamantsmycken som har ett värde eller pris på över 100.000 kr
Det är viktigt att mäta noga! Vad har jag för storlek på ringen ?


  1. Ringmätning är väldigt precis, en kvinna brukar normalt ha någonstans mellan 15 - 18 mm. En man någonstans mellan 17 - 21 mm. Omkrets och diameter? Det som många inte tänker på är att händernas storlek växlar från tid till annan. Kvinnor har sina månadscykler som kan påverka handens storlek.
  2. Vi rekommenderar att inte mäta ringstorlek då det är kallt eftersom fingrarna kan krympa något. Istället rekommenderar vi att du alltid mäter ringstorlek på kvällen, då fingret är som störst.

 

  1. Ta en skjutmått/linjal mät innerdiametern i en passande ring. Ange måttet i millimeter. .
  2. Den näst bästa lösningen: Har du ingen ring, lägg en bit papper om fingret, sätt ett sträck och mät omkrets i mm.
  3. Tänk på att en bred ring smiter åt mer runt ditt finger, än vad en smal ring gör. Är därför ringen du vill beställa bredare än den du mäter med, kan du eventuellt behöva gå upp i storlek.

 
GARANTI


Ett års garanti gäller mot uppvisande av kvitto. Garantin gäller då smycket utsatts för normalt slitage. Det är tex. inte lämpligt att flytta stenar med en ring på handen...

Man bör dock räkna med att metall slits och nöts något med tiden. Ex. på problem som innefattas är lossnade av lödda detaljer och tappad sten (gäller ej egeninförskaffad).

 Öppet köp


Vi erbjuder våra kunder öppet köp i en vecka från den dag då smycket är skickat från oss. Smycket ska då vara oanvänt och ask samt silkespapper vara intakt. Om du valt för lång eller för kort kedja går det bra att kontakta oss så gör vi ett enkelt byte. Differensen åtgärdas manuellt enligt överenskommelse dig och oss emellan. Kunden står för porto och returportot vid retur till oss. Kontakta oss, vi vill att du ska känna dig nöjd. Undantaget är guldsmycken, som du ej har öppet köp på, ej heller bytesrätt.KONTAKTA OSS


DESIGNROOM AzarBra AB, registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 559205-8191 och Ateljè adressen Kungsgatan 18b, 591 30 Motala,

Kommentarer eller frågor angående DESIGNROOM.se kan skickas till: 

AzarBra AB 

DESIGNROOM
Att: Kundtjänst 
Kungsgatan 18b, 591 30 Motala

info@designroom.se